Cum se curăță covoarele sau mocheta lipită

curatere covoare
curatare covoare si mocheta

Cum se curăță covoarele în mod profesional

Astăzi o să vă povestim cum să curățați covorul sau mocheta din locuința dumneavoastră ca un profesionist în curățenie și pentru asta avem nevoie de câteva lucruri.

În primul rând avem nevoie de covoare iar acestea să fie într-o stare relativă de curățenie. După care avem nevoie de câteva unelte cu care să îndepărtăm mizeria brută, de pe covorul dumneavoastră,  mai exact mătură sau perie aspirator sau și mai bine aspirator cu jet apă.

Iată cei trei pași simpli pentru a curăța covoarele sau mocheta:

 Pasul 1

Luați mătura și curățați covorul de elemente de mizerie ce se văd cu ochiul liber.

Pasul 2

Folosiți o perie cu fir mărunt pentru a îndepărta firele de păr și elementele de murdărie care nu se văd cu ochiul liber.

Pasul 3

Folosiți aspiratorul sau aspiratorul cu jet de apă pentru a înlătura elementele de murdărie din profunzimea covorului. Țineți minte că în funcție de lungimea firului covorului dumneavoastră acest proces va fi necesar de mai multe ori.

În cazul în care aveți o mochetă lipită, curățarea mochetei se face respectând aceiași pași, eventuale insistându-se mai mult pe la colțuri și pe la zonele de îmbinare.

Cum se curăță mocheta lipită

Este o soluție viabilă la pardoselile pentru domeniul rezidențial sau comercial, pentru hoteluri și restaurante iar curățarea acestor mochete se recomandă să fie făcută de personal specializat.

Pentru a obține cele mai bune rezultate în urma curățării covorului sau curățării mochetei puteți apela cu încredere la serviciile noastre.

Compania noastră se deplasează la domiciliu dumneavoastră, evaluează și curăță covoarele și mochetele ușor și rapid. Acestea, prin curățare în profunzime vor fi readuse la starea lor inițială.

Tips and tricks pentru curățarea de covoare

1 Adaugă un capac de dezinfectant în apa cu care clătești peria sau mătura. acesta va asigura dezinfectarea covorului tău.

2 Poți folosi vechea tehnică a părinților noștri scoate covorul afară și aplicării o bătaie serioasă cu batatorul de covoare.

 3 dacă te hotărăști să faci această procedură de curățare iarna poți folosi zăpada ca pe stat colector de praf. Puneți covorul cu fața în jos și aplicați-i o bătaie serioasă cu bătătorul de covoare.

Nu te pricepi sau nu ai logistică?

Apelați cu încredere la compania KRAB BIFLO SRL, lider în servicii de curățenie în județul Prahova.

Mai multe detalii despre cum te poți programa pentru o curățare de covoare sau de mochetă AICI!

Sperăm ca acest articol a fost pe placul dumneavoastră și vă invităm să ne urmărit și pe canalul nostru specializat de social media