5 Motive pentru care trebuie să faci o curățare covoare

curatare covoare

5 Motive să cureți mochetele în profunzime anual

Din păcate, vara se termină și se întoarce la școală. Pe măsură ce copiii se alătură anului școlar pentru prima dată, urmează primul lor liceu sau revin la cursul anului școlar al morii, unii ne vom întoarce la aceleași vechi rutine de curățare. Cu excepția acestui termen, vă facilităm abordarea murdăriei pe care vacanța de vară a lăsat-o în urmă și vă asigurăm că aveți din nou covoare curate. Mulți consumatori nu sunt siguri dacă ar trebui să curățe în profunzime covoarele, așa că suntem aici pentru a vă răspunde la întrebări:

1. De ce KRAB BIFLO?

Curățarea prin vid este o modalitate excelentă de a extrage murdăria de pe suprafață de pe covoare și podele. Cu toate acestea, curățarea profundă duce procesul cu un pas mai departe și spală de fapt fibrele covorului sau a mochetei și îndepărtează murdăria ascunsă în profunzime în interiorul acestora.

2. Cât efort este necesar?

Ne-am făcut datoria noastră să oferim servicii de curățare în profunzimei, fără a fi nevoie să dublăm munca. Efortul necesar pentru a vă curăța în profunzime covoarele atunci când apelati la noi este rapid și rentabil. Covoarele pot conține 450 de grame de murdărie pe metru pătrat. Curățarea profundă a covoarelor și covoarelor le va păstra starea, îndepărtând resturile fine și particulele mai mari de murdărie, păstrându-le ca arătând noi și mirositoare proaspete.

3. Cât de des ar trebui să curăț în profunzime?

Curățarea profundă depinde de cantitatea de trafic din casa ta. Vă recomandăm să vă curățați în profunzime covoarele și covoarele cel puțin de două ori pe an, cu toate acestea, dacă aveți animale de companie, copii sau un obicei de fumat, vă recomandăm curățarea profundă în fiecare trimestru. Acest lucru vă va păstra covoarele fără murdărie și în cea mai bună formă posibilă.

-4. Cât de bine se păstrează curățenia după o astfel de curățare?

De îndată ce murdăria este extrasă veți avea o perioadă în care se va usca complet covorul sau mocheta, acestea rămânând semi-umede. În funcție de anotimp și de trafic puteți avea covoarele curate aproximativ 6-9 luni. Apoi este nevoie de o nouă curățare.

5. Curățarea profundă este la fel ca și curățarea cu abur?

Ei bine, serviciile noastre sunt utilizate pe suprafețe dure sigilate și creează abur propriu-zis care este utilizat pentru curățarea suprafeței. O mașină de curățat în profunzime, cum ar fi curățătorul de covoare pe care-l folosim, este proiectată pentru a ajunge la fundul murdăriei și a o îndepărta de pe covoare, covoare, scări și tapițerie.

Curățarea profundă este o modalitate excelentă de a vă păstra covoarele pentru o lungă perioadă de timp, pentru a preveni înlocuirea lor atât de curând. Mașinile de curățat covoare pot costa la fel ca angajarea într-un profesionist, dar ne permit să păstrăm covoarele în formă de vârf de câte ori simtiți nevoia. Apelați la experți, fiți un gospodar bun și toți vă vor aprecia.

Pentru a te programa pentru oricare dintre serviciile noastre ne poți contacta AICI

Dacă v-a fost folositor articolul, îl puteți distribui pe canalele dumneavoastră de socializare.

Autor

Silviu Enache